FR

Over Wienerberger

Duurzame bouwoplossingen voor de woning van morgen.

Wienerberger is in België de grootste producent van keramische bouwoplossingen. Onze producten vind je op de markt onder de merknamen Terca, Koramic, Porotherm en Desimpel.

Wienerberger in België

Wij bieden
oplossingen voor

Wij bieden aan aannemers en dakdekkers oplossingen voor de volledige ruwbouw; zowel dak, muur als gevel. En dit zowel voor nieuwbouw als renovatie.

1.100 medewerkers
over 11 locaties

In België zijn we met in totaal meer dan 1.100 medewerkers, verspreid over 11 locaties. Ons sales team bestaat uit 50 werknemers, die dicht bij onze klanten staan en hen helpen bij de realisatie van diverse bouwprojecten.

Deel van
Wienerberger AG

Wereldwijd maken wij deel uit van Wienerberger AG, met hoofdzetel in Wenen. Wienerberger is actief in 30 landen en heeft 15.800 werknemers. Naast keramische bouwmaterialen produceert Wienerberger ook oplossingen voor afwatering en waterbeheer in keramiek (Steinzeug-Keramo) en plastics (PE, PP) Pipelife.

Werken bij Wienerberger
Werken bij Wienerberger
Werken bij Wienerberger
Werken bij Wienerberger

Wienerberger's job aanbiedingen

1 vacature

Spontaan solliciteren

Wil je graag bij ons komen werken, maar zie je geen vacature die bij je past? Stuur ons je motivatiebrief en cv, dan bekijken wij waar je ons kan versterken.

solliciteer nu
bekijk alle vacatures
up